Våra tjänster

Till toppen

Vad kan vi göra för dig?

Våra Facility Management-tjänster:

1x1-ICG_6.8.1-1024x1024

Frukost, frukt och fika

Ge era medarbetare en hälsosam boost av vitaminer och mineraler. Visste du att vi bör äta 500 gram frukt och grönt varje dag? Vi hjälper er med fräsch och god frukt med smidiga leveranser.

Kaffe och vatten

Vi levererar vatten- och kaffemaskiner till ert kontor.

Kaffe och vatten
Foodmarket

Foodmarket

Vi kan skräddarsy ett koncept anpassat för er med mat och dryck enligt er variation och önskemål.

Lokalvård

Lokalvård är vår största tjänst och hjärtat i företaget. Här ligger vår specialkompetens och mångåriga erfarenhet.

Lokalvård

Växter

Växtväggar, växttavlor, mossväggar och tavlor, växtskärmar, snittblommor och skålar, företagsväxter. Välj fritt från våra erbjudanden.

Tryck och profilprodukter

På ett enkelt och smidigt sätt via vår webbshop har ni möjlighet att beställa all typ av tryck och profilprodukter till er verksamhet.

Tryck- och profilprodukter
Receptionist

Receptionist

Vi hjälper er med bemanning av er reception på både heltid och vid behov som sjukskrivningar och ledighet. Anpassning utifrån era krav och behov med kompetenskartläggning kommer att göras för att hitta rätt person för er verksamhet.

Handyman

Vi vet att man ibland behöver en hjälpande hand. Därför erbjuder vi superhjältar som gör allt från att möblera om, sätta upp hyllor eller monterar möbler.

Handyman
Tvätthantering

Tvätthantering

Vi hjälper med en helhetslösning kring kemtvätt och tvätthantering. Denna lösning fungerar både som en personalförmån eller enbart som en service till era anställda där de beställer och betalar själva. Allt sker digitalt och tvätten kommer tillbaka inom 48h.

Entrémattor

Vi har entrémattan för dig! Välj mellan standardmattor, logomattor och vår egna miljömatta.

1x1-ICG_1.21.1-1024x1024
Tjänster - ICG hemsida (1)

Kontorsmaterial

Via vår webshop har du tillgång till ett sortiment om 18 000 kontorsartiklar. Samla allting hos oss och effektivisera era flöden.

Returhantering

Vi hjälper er med er returhantering med returstationer och service kring tömning och städning. 

Returhantering

Vanliga frågor om Våra tjänster

Vi erbjuder förmodligen de flesta tjänsterna du kan tänkas behöva. Lokalvård, fastighetsservice, entrémattor, kaffemaskin, vatten, kontorsmaterial, receptionstjänster och mycket mer.

Vi använder oss enbart av högkvalitativa produkter och material när vi utför våra tjänster. Vi är innovativa med den utveckling som sker och ligger hela tiden i framkant med att utmana befintliga arbetssätt för att öka kvalitet och effektivitet.

 

Idag finns I Clean Green i hela Sverige, från Malmö till Hudiksvall. Vi har även verksamhet i Oslo, Norge.

Om du vill boka ett möte med oss på I Clean Green är det enklast att fylla i vårt kontaktformulär på vår hemsida. Tveka inte att höra av dig om du vill boka ett möte med oss eller om du har några frågor om våra tjänster inom städning och facility management. Vi ser fram emot att höra från dig!